En fin torsdag

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag. Det blev en liten runda på stan med bästa vän på förmiddagen, men lite lunch och shopping (fönstershopping för min del dock...). Sen vid halv tre kom pappa och hämtade mig, så åkte vi hem till farmor och farfar och fikade lite. Träffar inte dom så ofta längre, nu när jag flyttat hemifrån, så det var väldigt trevligt. Farmor hade köpt kelda soppor till mig också, så blev jätteglad hihi!
 
Sen åkte jag och pappa hem till mig en stund, så hjälpte han mig med mina kablar och sånt, och sen följde jag med hem till han och mamma. Vi käkade mat, och sen har jag bara hängt framför tvn hela kvällen, kollat på top model sverige osv. Ska väl snart ut och ta en sista *pip* och sen ska jag väl lägga mig och sova, imorgon väntar jobb hela dagen :) Nattis!
 

Btw hittade gamla efterblivna bilder på mig på mamma och pappas dator från typ 2009-2010 haha ...
 
 
 

Gunvald-dagen

Dagen började med en försovning, så hoppade upp ur sängen, gjorde mig iordning på tre minuter, sprang till bussen, hann precis! Fick sitta och sminka mig på bussen, lagom skämmigt. Kom iallafall precis i tid till morgonkursen på jobbet, phew! Det var en kurs om Michael Kors, Estee Lauder och Clinique. Självklart fick vi lite gåvor också hihi, fick en dagcreme från Clinique, ett serum från Estee Lauder, och så fick vi välja en valfri doft från Michael Kors. Helt okej ;)
 
Efter kursen var jag tvungen att gå in på H&M och köpa en klänning (ja, det var som en konstig kraft som drog in mig i butiken, satte en galge i min hand, och körde fram mig till kassan, så hade ju liksom inget val..) Sen tog jag iallafall bussen till ica maxi och mötte upp Lovisa där! Vi handlade lite ingredienser, och åkte hem till henne och bakade världens finaste Gunvald-tårta. Jag och Lovisa har nämligen infört en internationell Gunvald-dag och det är idag då... Så vi käkade lite tårta, sen har vi kollat på massa Beck filmer hela dagen! 
 
Sen på kvällen åkte vi ner på stan och tog en drink på Varda, helt okej avslut på dagen. Nu ska jag kolla på Talang innan jag somnar, ska upp och träna imorgon bitti, så är väl lika bra att försöka sova snart. Natti :)
 
 
 
 
 

Kära läsare

... om jag nu har några.? Idag (egentligen igår, för nu är det lördag hiho) så kickade jag igång dagen med ett stenhtufft träningspass med storasyster på gymmet. Idag var det framsida lår och mage som stod på träningsschemat, gick ju som en dans. 
 
Efter träningen var det bara att gå hem och fräscha till sig och åka till jobbet för att stå och vänta på kunder, som tydligen hade bättre saker för sig än att gå på Erikslund shoppingcenter, för det var helt dött i butiken idag. Jävla hockey som höll alla människor fastklistrade framför sina tv apparater. Det var till&med så lugnt att jag fick gå hem en timme tidigare, och det tackar man väl inte nej till i första taget, på en fredag och allt ;) Så det blev lite mys med Ellen och Lovisa, och sen åkte jag och Lovisa hem till mig en sväng på kvällskvisten. Vi fixade en fet partylista till imorgon på spotify bl.a. Nu har hon åkt hem för ett tag sen, och jag har städat undan lite här hemma tills imorgon när det kommer folk hit. Nu är jag jättetrött, så ska försöka sova, har en rolig dag framför mig :) Godnatt på er, PUSS!