Valborg då

Jahaja idag är det visst valborgsmässoafton, grattis kungen. Och jag har inte en enda plan ikväll. Ska tröstäta lite ikväll tänkte jag .. fast kan ju dock knappt äta pga en dum visdomstand som är på g. Jag tror jag blir tokig alltså, kan knappt äta, kan knappt öppna munnen. Riktigt irriterande måste jag påstå. Men har tagit en ipren nu för en stund sen, så hoppas att den börjar verka snart! Sen har jag köpt en specialtandborste och en munskölj som är bakteriedödande typ. Hej jag gör allt i min makt för att slippa tandläkare. Har iallafall jobbat idag och det kom varor så det har funnits att göra :) Har varit ganska mycket kunder idag också så det var skoj :)

Handlade lite efter jobbet också:

Personalferre

Ja minsann, igår var det ju personalfest för hela Erikslunds shoppingcenter, så jag och kicksbruttorna började på skybar med varsin drink, och sen gick vi vidare till festen på Aros congresscenter. Där blev det lite tävlingar, mat och en massa annat trevligt. Måste säga att jag tycker det var en riktigt trevlig kväll! Något galen, men trevlig! ;) kte hem ganska tidigt, runt ett eftersom att det blir jobb idag för mig. Dock bara ett par timmar, men iallafall

Så nu har jag precis gjort mig iordning och snart ska jag ta bussen till worket, och se hur kicksarna mår idag ;) Sen får vi se vad som händer ikväll, ska nog iallafall ut och övningsköra en sväng med pappa. Hoppas alla får en trevlig söndag! Kram på er <3


Här har vi mitt fina gäng! ;)))


Jonnapop

Idag blev det en stanrunda med lilla Jonna som jag inte hade träffat på alltför lång tid. Det blev en liten mysfika på espresso house men hasselnötslatte som vanligt! Sen så köpte jag en spetsklänning på Monki som jag nog ska ha på mig på personalfesten imorgon! Det är personalfest för hela Erikslunds shoppingcenter, kommer nog bli jättekul tror jag!

Ikväll kommer jag nog bara ta det lugnt och kolla på film eller nåt sånt. Ska upp ungefär klockan sju imorgon, för att jag och pappa ska övningsköra tidigt på morgonen när det knappt är några andra bilar ute och kör haha. Ska öva rondeller, usch tycker rondeller är lite småläskiga, speciellt när man ska byta fil mitt i rondellen. Det är lite för mycket att tänka på, på samma gång, för min hjärna. Så det måste jag öva på. Hoppas iallafall att alla får en trevlig fredagkväll, och sup inte skallen i bitar ;) Kram!


Nya klänningen :)