tjalalaaa

Var ganska slut efter jag kom hem från morgonmötet på jobbet idag, så jag la mig med täcke och kuddar i soffan, slog på en julkalender (vad annars?) och somnade där i några timmar. Riktigt skönt var det, men kommer dock inte kunna sova ikväll, för det första eftersom jag sov på dagen, och för det andra eftersom att jag behöver nässpray varannan sekund ungefär. Hatar verkligen att vara förkyld, min röst låter som stryk också! Anyways, imrogon tänker jag ta det lugnt verkligen hela dagen, dricka en massa te, och glo på filmer så att jag är pigg på lördag när jag ska till huvudstaden med systeryster och shoppa.

Känner ett starkt shopping-begär just nu, så tror jag ska beställa en jeansskjorta från VILA, sjuuuukt snygg!?

Kanebo-kurs

Idag är jag sjuk, så det är synd om mig. Eller ah är väl inte dödssjuk direkt, men min hals är konstig och så känner jag mig matt i hela kroppen. Har iallafall varit på morgonkurs på jobbet idag, det var en från Kanebo som var där och berättade lite om märket och produkterna och sånt. Mycket bra kurs måste jag säga, lärde mig rätt så mycket faktiskt. Så nu kanske det går lite lättare att sälja Kanebo, när man kan prata lite för det  ;)

Kom hem för en liten stund sen, och nu tänkte jag lägga mig under en filt i soffan och kolla på filmer resten av dagen och dricka massor av te så att jag blir frisk till på lördag, då jag ska till Stockholm och shoppa loss med Emelie! Hoppas ni har en bra torsdag :) krampåer!


Hittade en fin blus på VILAs hemsida, som jag kaaaaaanske är lite sugen på.