Sunny sunday!

Idag är det söndag, men det har inte märkts på jobbet då det har varit jättelugnt hela dagen. Kan ha att göra med det underbara vädret utanför shoppingcentret. Jobbade till stängning, åkte hem och käkade och sen gick jag ut och träffade Sarah. Vi la oss på en gräsmatta i solen och käkade glass och pratade massa. Senare så blev det lite kvällsmys med mamma och pappa, vi kollade på Wallander och åt jordgubbar. Nu har jag precis duschat och målat naglarna, så nu är det dags att krypa ner under täcket och sova. Imorgon det det jobb hela dagen, öppning-stängning, så jag behöver min sömn ;) Kramis
 
 
 

Grill-lördag

Efter en lång dag på jobbet (som iofs har gått ganska fort) så sitter det inte fel med en grillkväll med la familia. Storasyster och hennes kille är här, grillen är tänd, och vädret är fantastiskt. En perfekt lördagkväll helt enkelt. Bara lilla snäckan som saknas, som är i stockholm. Men vi får försöka klara oss ändå :) Nu är maten klar, bye!!
 
 

Den med skjortan.

Det passade väldigt bra med en mysdag på stan med storasyster idag. Vi drog en lunch på George, och sen råkade det slinka ner en isglass också, men det är ju som sagt sommar. Sen så blev det ju självklart lite shopping också. Jag köpte ett par braller, två linnen och en oversize-skjorta. Sen träffade vi på mamma och pappa en sväng på stan också, och så åkte jag med dom hem. Mysig och behövlig dag. 
 
Nu är det dags för en lång jäkla dusch och rensa tankarna lite, sen ska jag lägga mig och kolla på film, men först ett glas funlight. For your information. Imorgon står jobb på schemat hela dagen, och sen ska jag träffa Sarah på kvällen och prata massa. Det var väl ca det jag hade att yttra mig om. Ha en trevlig kväll, natti.