Free monday

Idag var jag ju som sagt ledig, så började dagen med ett träningspass som bestod av en timme på crosstrainern, sjukt skönt sätt att börja dagen på. Cyklade hem, gjorde mig iordning och tog bussen till stan och träffade Jasmine. Det blev en lunch på Spicy och sen en massa shopping för min del. Köpte ett serum från Biotherm, ett par träningstights, en träningströja, en skjorta och ett par skor .. shoppingförbud ett tag nu igen då. 
 
På kvällskvisten blev det ett styrka pass på gymmet i ungefär en halvtimme, och sen när jag kom hem parkerade jag i soffan en stund framför Biggest Loser med mamma och lillasyster. Nu är det läggdags så att jag orkar upp till jobbet imorgon! Sen på kvällen blir det lite vin, och sen gå till majbrasan med Sarah och gänget ;)
 
Nya skorna, behövde faktiskt ett par gå-ut-på-krogen-skor ....
(PS. snea bilder, orkade inte redigera ... håll till godo)

Good evening

God kväll folket. Idag har jag jobbat hela dagen och blablabla, det har gått finfint iallafall. Efter jobbet åkte jag hem till Sarah och käkade lite mat och blev bjuden på ett par drinkar. Vi satt och snackade massa skit och planerade valborg litegranna, vilket fortfarande är ganska oklart hur det blir! Kom hem för någon timme sen, och nu sitter jag bara här och lyssnar på musik, har precis skrivit dagbok. JA! Jag skriver dagbok. All the time. Snart ska jag väl gå och lägga mig antar jag. Imorgon är jag ledig, så då blir det två träningspass och en sväng på stan med bästaste Jasmine. Det var väl ungefär det jag hade att dela med mig av idag. Hejdå.