Högskoleprov

Vuxenpoäng till mig, för nu har jag gjort högskoleprovet. För första och sista gången hoppas jag. Sjukt svårt prov, och speciellt när man inte har pluggat en enda sekund till det haha. Blev att chansa en del, tack gud för att det är svarsalternativ ^^ Får se vad det blir för resultat sen, om några veckor :)

Ikväll blir det ut och ta ett par glas med jonnaponna på tabazco, kommer bli lugnt med tanke på att jag ska jobba några timmar imorgon, men det är iallafall kul att komma ut och göra något. Nu ska jag äta mat, duscha och göra mig iordning innan jonna kommer hit! :) PPUSS


Jag vet att det inte har något med inlägget att göra, men här är min nya WERA väska! :)<3

ICA MAXI

Har varit med mamma på ICA MAXI idag, sådeså! Det är fredag och i vanliga fall hade jag nog köpt en påse chirre eller nåt sånt, men istället så köpte jag massa riskakor haha <3 och sen ramlösa ofcourse! Har varit sugen på riskakor enda sen igår, så ikväll jag ska proppa i mig. Blir en hemmakväll iallafall eftersom jag ska göra högskoleprovet imorgon. Så blir nog lite filmer och sånt myspys. Fick hem min skattesedel idag, och jag kommer få tillbaka pengar på skatten yay! Nu sitter jag iallafall och lyssnar på 400 slag, och snart ska jag hjälpa mamma med maten, det blir fläskfilé med potatisklyftor och sallad ikväll, mumsigt värre. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, och sup inte skallen i bitar! ;) Hejråååååå!


Facelook