Stan as usual

Går nog inte en enda dag som jag är ledig från jobbet och inte befinner mig på stan. Minns inte ens senast som jag bara var hemma en hel dag och tog det lugnt. Det har iallafall varit en bra dag tycker jag! Började med att gå upp ungefär mitt i natten, halv sju. Gjorde mig iordning och åkte till gymmet och träffade Jennifer, mycket duktigt av oss. Sen var det bara att åka hem och käka och göra sig iordning för att åka ner på stan och träffa Jasmine, Jennifer, Bella och Mikaela. Trevligt vare, shoppade dock ingenting förutom astuffa skal till iphonen min. Senare vid halv fyra träffade jag Timmy, supermysigt som vanligt. Blev en massa kaffe och massa snack och sånt trevligt. Surt att man bara ses nån gång om året, för att han fick för sig att flytta till andra sidan jorden typ (nån håla vid linköping .. tror jag??). Hur som helst så har det varit en bra dag! Nu är det dags för min bok och lite Kent. 
 
Imorgon blir en mysig dag. Först träna med Jasmine, sen lunch och shopping med storasyster på stan, sen träffa tjejerna på erikslund, sen personalmöte på jobbet. Bara trevligheter :) PUSS!
 
Timmyboy älskar att va med på kort! ^^

Lancôme kurs

Tisdag! Skulle ha tränat med mina tjejer halv nio, men lyckades sova bort väckarklockan. Vaknade kvart över nio, så detta fick bli min vilodag istället för imorgon. Har hunnit med en del idag iallafall. Träffade först R på en lunch och gick runt och kikade lite på stan. Sen träffade jag Jasmine och Iza, så gick runt litegran med dom också, blev liite shopping såklart också. Sen så blev det lite kaffe hemma hos Emelie med mamma och Rebecca, mysigt. Lite senare träffade jag Jonna och så tog vi en liten fika innan det var dags att gå till stadshotellet för Lancôme kurs med jobbet. Kursen var helt okej, roligt att se nyheterna som kommer till våren! Nu ska jag kolla lite på Desperate housewives, sen ska jag fortsätta läsa min bok! Nighty!
 
Som gåva på kursen fick vi doften BELLE D'OPIUM från YSL.