NÖJD TJEJ

Tog emot lite att lägga 2000 feta på en plattång + hårfön men vafan, det är ju bra grejer. Nu när jag har det så känner jag mig ändå sjukt nöjd. Vad är 2000 om ett år ... eller nånting sånt. (försöker övertyga mig själv om att det var ett jävla bra köp) Ikväll blir det hårtvätt även fast det verkligen inte behövs, bara för att få prova hårfönen och plattången på nytvättat hår, mongo i know.  
 
Mobilbilder i sämst ljus, men orkar inte ta nya! :)

Blondie

Känns sjukt skumt. Efter 3-5 timmar i frisörstolen så är man nu en blondin för första gången i livet. Får en chock varje gång jag ser mig i spegeln! Har aldrig trott att jag ska passa i blont hår, men gillar det riktigt mycket faktiskt! Så roligt med en förändring också! :) Från att ha iprincip svart hår till att vara blond, på två frisör-besök. Har man en grym frisör eller!? Blir ett till besök om ca två månader, för att ljusa upp topparna lite mer, som fortfarande är lite guldigare än resten av håret, men inget man direkt tänker på :) Känner mig sjukt nöjd! 
 
Efter frissan blev det en sen lunch/tidig middag med storasyster på George, supermyys! Sen tog jag bussen till friskis och körde crosstrainer i 35 minuter, sen lite styrka :) Tredje träningspasset för denna vecka :) Ska snart gå och lägga mig, är riktigt trött och måste ladda för en helg med jobb och party. Bra kombo? Det får vi se haha .. 
 
Feeling happy.
 
 

Update.

Tänkte väl bara kika in och skriva att jag lever. Jag jobbar ganska mycket, tränar ganska mycket och .. aa det är väl det livet går ut på just nu. Har tränat 3-4 gånger i veckan nu under några veckor, och det känns verkligen som att jag har kommit in i det, sjukt skönt. Har inte ätit godis eller chips eller liknande heller på hela januari, och ska ju inte göra det heller förrän vi åker till USA, vilket är om fem månader ungefär. Men nu saknar jag det knappt längre, så det ska gå finemang! Får ju fortfarande dricka LOKA, så det går ingen nöd på mig ;) Nu är det dags att kasta sig i säng och låta tankarna flyga iväg :) Godnatt på er!
 
 
Blev en smoothie tillsammans med Diana och Justin idag också, mycket trevligt!