3069 dagar

En av de bästa filmer jag har sett faktiskt, och att den är baserad på en riktig händelse gör den ännu bättre! Tycker faktiskt alla människor ska se denna. Och se vilka idioter det finns där ute i världen. 
 
Alla minns väl när det stod i tidningarna om Natascha Kampusch, och framför allt när hon kom tillbaka? Natascha blev alltså kidnappad som tioåring när hon var på väg till skolan. I åtta år bodde hon hemma hos kidnapparen i ett källarutrymme på endast några kvadratmeter, tills hon lyckades rymma som årtonåring. 
 
Hela världen borde se den här filmen.
 
 

Min födelsedag

Klockan elva ringde farmor och sa att jag skulle gå ut på parkeringen kl halv ett, så jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar tills dess. När jag kom ut på parkeringen så stod farmor och farfar där bredvid en bil, som dom har köpt till mig! Blev hur glad som helst! Fick provköra den, och det kändes verkligen jättebra, självklart lite ovant att köra en annan bil än den man brukar, men det kändes ändå bra! Det är en ljusblå Peugeot årsmodell 97, duger verkligen bra åt mig! :) Så nu ska jag bara skriva på pappren, sen är den min! Farfar ska fixa till den, och lämna in den innan jag får den, för det är lite saker som måste fixas på den. 
 
Sen gick jag in och städade, och fixade mig klart! Sen på eftermiddagen kom hela familjen hem, och så kom farmor, farfar och faster hit och fikade med smörgåstårta och karl gustaf tårta ;) Jag fick lite flytta hemifrån saker av farmor, farfar och faster, av mamma och pappa fick jag ett nagellack från Dior och presentkort på erikslund shoppingcenter för 800 kr, och av Emelie och Roberto fick jag en ögonskuggspalett från YSL, och av dom och Rebecca fick jag ett par skinnhandskar. Är så sjukt nöjd med den här dagen, den kunde inte ha blivit bättre! På lördag kommer resten av släkten och firar mig :) Tack allihopa för alla fina presenter, och tack för alla gratulationer! PUSS!
 
 
 
 
 

Trevlig tisdag

Idag började jag dagen med att fortsätta städa här hemma, så att det är fint på mitt kalas imorgon. Sen vid tre tog jag bussen ner på stan och träffade Lovisa. Vi gick och käkade sallad på chicco och sen gick vi runt och kikade lite. Jag köpte ingenting, förutom fikabröd till imorgon. Sen kom mamma och pappa och hämtade mig, så åkte vi hem och åt maaat. Nu ligger jag i sängen och kollar på film, är så himla trött. Ska snart gå ut en liten sväng, och sen ska jag nog göra mig iordning och lägga mig och försöka sova.
 
Imorgon blir det att städa lite mer inför kalaset, kör lite städning varje dag istället för allt på samma gång haha, det blir inte lika tråkigt ;) Hoppas alla har haft en trevlig tisdag, det har jag. Natti natti!
 
Pga bildbrist så gör jag lite reklam för jobbet istället ;) Handla på Kicks vettja!!!