Från jobbet till sängen

Hade så ont i magen imorse, men tog mig till jobbet och hoppades att det skulle gå över, men tvärtom så blev det värre, plus att jag blev illamående också. Var rädd att det var magsjuka eller något på gång, så jag åkte hem och la mig och sov några timmar, och nu mår jag mycket bättre. Känner mig dum som åkte hem, nu när jag mår bättre. Men mår man dåligt så gör man :/ Har iallafall ringt och sagt att jag kommer imorgon! Skulle ha druckit vin med Emma ikväll, men får se hur det blir med det. Nu ska jag fortsätta vila och kolla på Desperate housewives. Have a nice day <3
 
 

Tyskar!

Började dagen med en powerwalk på ca 40 minuter, hur skönt som helst! Sen fixade jag mig och åkte ner på stan för en fika med Sarah och Annie, väldigt trevligt. Vid tre kom pappa och rebecca och hämtade upp mig, så åkte vi hem till farmor och farfar. Där var också pappas tyska kusin och hans fru. Pappa hade inte träffat sin kusin sen dom var små barn, så det var ju roligt :) Förstod dock ingenting av det dom sa, så satt mest tyst och drack kaffe.  Mycket kaffe. Sen när jag kom hem träffade jag Sarah en liten stund, och nu sitter jag och kollar på "The big wedding", en film som verkar helt ok. Snart ska jag äta glass hihi, hejdå.
 
 

Early morning ..

Idag var det bara att stiga upp när klockan ringde halv sju på morgonen! (tänk, folk går verkligen upp såhär tidigt för att åka till jobbet?!?!?!) hoppade in i duschen, fixade mig fortare än någonsin och gick till bussen, och klockan åtta befann jag mig på jobbet halft sovande med inventeringsdosan i handen. Bara att sätta igång! Bortskämd med sovmorgnar, det tidigaste jag brukar börja är kl tio!? Det är väldigt tråkigt att inventera, men tiden går sjukt snabbt! Sen blev jag kvar på jobbet till klockan fem, och då var det dags för ett benpass på gymmet med Jennifer. 
 
Ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret och sen gå och lägga mig. Imorgon blir det först gymmet, sen fika med Sarah och Annie, och sen på eftermiddagen ska jag, pappa och snäckan till farmor och farfar och träffa farfars läskiga tyskland-släktingar! Kommer ju inte kunna snacka med dom, men dricka massa kaffe kan jag göra iallafall! :D Nu - duschen! PUSS!
 
BTW grattis körkortet på ettårsdagen!